2016 m. balandžio 23 d., šeštadienis

visos savaitės pirmadieniai

Pirmadienis. Vidury žaidimo-knygų lobio, palieku vieną Giedrę su 25 vaikais ir išeinu valgyti pietų į virtuvę. Nes… na, pfff, vaikai per daug triukšmingi.
Pirmadienis nr. 2. Susirinkimas 11 val. Vėluoju. Ateinu 11.40.
Pirmadienis nr. 3. Nenoriu nieko matyti ir su niekuo šnekėti. Nelendu iš savo kabineto, nebent reikia nueiti į tuliką. Labai stipriai apsimetu, kad kažką dirbu. Negaliu išbūti su kolegomis anglų k. kursuose, nusprendžiu dėl to jų nebelankyti. Vakare turėjau pasiimti dviratį. Nepasiimu. Pykstu.
Pirmadienis nr. 4. Pamečiau visų parodų lapus. Man per tuos popierius stalčiai nebeužsidaro. Rimtai. Aš nesuprantu iš kur jie atsiranda tokiais didžiuliais kiekiais. Žinoma, dar amžinai prisireikia kokio nors popierio iš praeitų metų ir dar būtinai kas nors užmeta kokį komentarą - “TU KĄ, NEBETURI?! IŠMETEI???”.
Pirmadienis nr. 5. Miegojau 4 val. Pasirodo, kad nuo praeito ketvirtadienio autobusu važinėju be kortelės. Dar smarkiai susižeidžiau koją, į seminarą turėjau važiuot su bėgiojimo bateliais, nes niekur kitur koja netilpo. O bėgimo bateliai tai ryškiai žali :D
Gelbėkit, nebenoriu dar vieno pirmadienio :(

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą